Eleonor Dan

Hej, mit navn er Eleonor Dan, Jeg er halvt Fransk, halvt svensk og bor i Danmark med min danske mand og vores to dejlige børn.

Min kunstneriske rejse begyndte med min fascination af træer. Træer/naturen har stor plads i mit hjerte, og er en inspirationskilde til min kunst.  Jeg har i lang tid lavet interiører, men er først begyndt med at lave malerier  de sidste par år. Da jeg først begynde at male på lærred, var det som at åbne døren til min fantasi, og jeg er blevet helt besat af at kunne formidle, mine tanker, følelser og inspirationer gennem en pensel. Jeg er så privilegeret at jeg kan male på fuld tid. Det har resulteret i, at jeg allerede har en rimligt stor samling af malerier, og sælger allerede pænt af dem.

Jeg er på en fantastisk rejse og man vil kunne se min personlige udvikling gennem mine malerier. Den røde tråd i alle mine malerier, er at de oftest fortæller en historie, der symboliser forskellige ting.  Jeg elsker at lege med lys og kontraster for at skabe dybde i maleriet.  Det jeg stræber efter, er at kunne, formidle følelser, da kunst for mig, er mere end et smukt billede, det skal vække noget, hos den der ser maleriet, eller give et budskab. Derfor er det ikke altid, det æstetiske, der er vigtigt, men historien maleriet fortæller.

som kunstner, har jeg brug for variation. Visse dage arbejder jeg på noget planlagt, hvor mit hoved styr processen, og andre dage giver jeg frihed til mine hænder, hvilket resulterer i flere forskellige udtryk . Min stil er en blanding af symbolisme og surrealisme, men holder mig ikke kun til den stil.  Jeg maler kun med akryl farver, da det passer meget bedre til min personlighed, der ikke altid er så tålmodig.

Da træer ikke bare er fantastiske at se på, men også lige så vigtige for vores planet, samarbejder jeg derfor med organisationen ” Growing trees Network Foundation “og  hver gang du bestiller et maleri, doneres et træ til at blive planteret i Danmark.

På instagram, vil du kunne se nogle malerier, der ikke er på min hjemmeside. Det kan være malerier, jeg har lavet som gave, eller bestillinger fra kunder.

Følg mig på Instagram her