Her vil du finde mine malerier, hvor jeg bruger kunsten, til at formidle psykologiske stemninger eller følelser.

Schhh. vi lysner på regnet. Symboliserer, vores mangel på observationen af naturen, hvor de sociale medier overtager al vores opmærksomhed. .Akryl på et 80*100 cm lærred.
Emptiness. Akryl på et 60*80 cm lærred.
Their love. Dette maleri er meget speciellt, for jeg har lige mist min søster, og dette maleri symboliserer kærligheden mellem hende og hendes mand, deres kærlighed til naturen. De tre fugle i himmelen er deres 3 børn og de to mindre fugle er deres to barnebarn. Dette maleri lavede jeg som gave til hendes mand. Den er i akryl på en 80*100 cm lærred.
The guardiens of the valley of memories. Akryl på et 80*100 cm lærred. SOLGT! Dette maleri symboliserer sorg. Man kan se sorgen som hul i marken, hvor det er nemt at falde ned, men med tiden vil man skabe en stabil sti rundt om. Med tiden vil den bare mark, fyldes med blomster af minder. Fuglene er vores kære der vogter os.
The last walk, Akryl på et 60*80 cm lærred. Den symboliserer sluttet af vores liv, hvor de forsvinder i sneen. som vinteren, hvor mange ting i naturen dør.
Unreachable. Akryl på et 60*80 cm lærred. Den symboliserer følelsen af isolering og ensomhed, som man kan føle til tider.
The way out from the dark. Akryl på et 40*50 cm lærred. Den symboliserer, at selv hvis man føler sig tabt, så findes der altid en vej ud, man skal bare kæmpe for at finde den.
Lost childhood. Akryl på et 40*40 cm lærred. Den symboliserer, når man har tabt sin naivitet. det kan være både mentale og fysiske ting der, gør at sin barndom er blevet tabt.
Solitude. Akryl på et 40*50 cm lærred. Symbolisere den sorg man kan føle, når man føler sig overgivet og alene.
Forgotten love. Akryl på et 40*40 cm lærred.
Rise up. Inspireret af Me too. Akryl på et 80*80 cm lærred.
Letting go. Akryl på et 80*80 cm lærred. den symboliserer, at man er nød til at give slip på ting i livet, for at kunne gå videre.
Breaking free. Akryl på et 60*80 cm lærred. SOLGT Denne symboliserer, at komme ud af en afhængighed og at genvinde kontrollen over sit liv.
Coming out. Akryl på et 40*40 cm lærred. den symboliserer at tage modet til at vise hvem man virkelig er.
Corona isolation. Akryl på et 60*80 cm lærred.
Intertwined destinies. Akryl på et 40*40 cm lærred.
Soul mates. Akryl på et 40*50 cm lærred
Self perception. Akryl på et 40*40 cm lærred.
Self perception 2. Akryl på et 40*50 cm lærred
The sunrise of the soul. Akryl på et 40*50 cm lærred. SOLGT!
Tree in the mist. Akryl på et 40*50 cm lærred.
The host. SOLGT!
Possessive love. Akryl på et 35*70 cm lærred.
Broken spirit. Akryl på et 40*50 cm lærred. SOLGT!